Mater Informator: Edukativno druženje s trudnicama ovog mjeseca u Tuzli - "Naše putovanje počinje"




Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'' održat će se 20.02.2020. godine u Tuzli. Mjesto održavanja je ''Centar za srce BiH'', na adresi Alekse Šantića 8, a domaćin projekta je BH IVF Centar ''Dr. Balić''. Program počinje u 17:00 i trajat će do 19:30.

Prof. dr. Adem Balić govorit će o temi ''Trudnoća u kasnoj reproduktivnoj dobi'', te odgovarati na pitanja trudnica, a o vrlo aktuelnoj temi '' Uticaj aerozagađenja na tok i ishod trudnoće'', govorit će prof. dr. Devleta Balić. O ostalim temama koje su važne za svaku trudnicu govorit će brojni stručnjaci, te dijeliti savjete i preporuke kako bi pomogli trudnicama u njihovom najljepšem dobu života.
Buduće mame očekuju pokloni sponzora i partnera, kao i nagradne igre koje su obezbijedili ''Foto Tuzla'' sa prvim profesionalnim fotografijama mame i mališana, te ''Ručni radovi Elvira'', koja nagrađuje jednu mamu sa pesonaliziranom odjećom.

Ovo je jedinstveni događaj koji privlači veliki broj zainteresovanih trudnica, te prilika da se trudnice educiraju, druže i komuniciraju sa doktorima i predstavnicima kompanija koji su sponzori i partneri samog projekta.
Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj (https://www.facebook.com/www.roditelj.ba/)

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a projekat se održava svaki mjesec po gradovima BiH: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Bijeljina.

Коментари

Популарни постови