Mater Informator: Najava za "Panel za trudnice" u organizaciji Škole za trudnice "Radosnica", hotel Integra, DobojŠkola za trudnice  “Radosnica”  organizuje jedinstveni BESPLATNI i najveći događaj u Zeničko-dobojskom kantonu - Panel za trudnice! Događaj će se održati 27.2.2020.  sa početkom u 17h u hotelu INTEGRA , Doboj.
Ovaj događaj  je isključivo društveno-odgovornog i edukativnog karaktera sa ciljem podizanja svijesti o značaju psihofizičke pripreme za porod, metodama bezbolnog poroda, dojenju te  roditeljstvu. Mnoge žene u manjim sredinama BiH nemaju priliku edukovati se o ovim temama, zato su ovakvi događaji od velikog značaja jer pružaju dostupnost stručnim informacijama, razmjenu iskustava sa drugim trudnicama te osnažuju žene da pozitivno razmišljaju o porodu.
Dragocjeni savjeti  o tome šta se događa u  organizmu trudnice od začeća do poroda, kako se pripremati za porod i primijeniti tehnike disanja, relaksacije i napinjanja,  šta ih očekuje u porodilištu, koliko je važno dojenje za majku i za bebu, te kako njegovati bebu po izlasku iz bolnice su samo neke od tema o kojima će stručnjaci govoriti na festivalu
Na Panelu ugostićemo velike stučnjake Dobojske regije: dr Gordana Sredanović spec.ginekologije i akušerstva, dr Jadranka Perić Zovko spec. ginekologije i akuserstva, dr Ana Cvjetinović spec.pedijatrije, dr Slaviša Ćelić spec.anesteziologije sa reanimacijom, dr Slaven Krajina spec.pedijatrije .
PRAKTIČNI DIO - značaj psihofizičke pripreme za porod- škola za trudnice "Radosnica" ;
Nakon stručnih predavanja, na kraju programa uslijediće velika NAGRADNA IGRA koju su obezbijedili naši PRIJATELJI I SPONZORI : Euromand, 4UPharma, ElPharma, Bojprom, Mustela, BioTechnology and Genetics, Pampers, SebaMed, Curaprox, Violeta, Weleda, Vrisak, Jelena Zajac, Medimpex, MAM, Bepanthen, Alvogen, kozmetički salon Ceca, Easy Cool Baby, Leda, Tropic, Konzilijum, Innotech, Oktal Pharma.
BOGATE NAGRADE I POKLONI koje očekuju trudnice su :  električna baby njanjalica, stolica za hranjenje beba, jastuk za dojenje, deka za bebu, Pampers pokloni, Weleda paketi, Vrisak haljina, Curaprox pokloni, Violeta paketi, torta od pelena by Jelena Zajac, Femibion pokloni, SebaMed paketi, Medimpex pokloni, Mustela paketi, MAM pokloni iii još punooo togaaa...!
Veliku zahvalnost dugujemo DOMAĆINIMA PANELA : ZU "Polymed" Doboj koji su prepoznali značaj ovakve manifestacije te podržali njegovu realizaciju.
Organizator festivala je škola za trudnice “Radosnica”iz Banjaluke koja se već deset godina bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva, koristeći se savremenim metodama u radu te okupljajući stručnjake iz različitih oblasti reproduktivnog zdravlja žena.
27.2.2020. je dan za  sve trudnice  iz Doboja, Zenice ili za sve one koje žele da budu dio ovog velikog, tradicionalnog događaja na kome se traži mjesto više!
Čekamo vas u dobrom raspoloženju!
PRIJAVA JE OBAVEZNA, NA TEL.065915979 ILI u inboks Facebook stranice "Škola za trudnice radosnica"!
Drage trudnice, budite brze, prijavite se na vrijeme!


Коментари

Популарни постови